• Вт 16.04.2024
  • Харьков  +21°С
  • USD 39.57
  • EUR 42.16

Щоб подати тепло у харківську багатоповерхівку, комунальникам доведеться зривати підлогу в одній із квартир (відео)

Общество   
Щоб подати тепло у харківську багатоповерхівку, комунальникам доведеться зривати підлогу в одній із квартир (відео)

На проспекті Льва Ландау багатоповерхівка спланована таким чином, що труби теплопостачання вбудовані у другий поверх будинку.

«Единственное, конечно, что выручает нас в этой ситуации — это вот масляный наш радиатор, который служит верой и правдой нам», — каже один з мешканців будинку №16 на проспекті Льва Ландау.

Цей обігрівач Юрій Сухоруков майже не вимикає. Все через відсутність опалення, каже чоловік. Їхній під’їзд без тепла вже тиждень.

Юрій Сухоруков, мешканець будинку №16 на пр. Льва Ландау

Ждем те платежки, которые придут. А я думаю они нас не сильно порадуют. Авария, нужно менять трубы , которые проходят по полу у людей в квартире.

 

 

Через порив на трубах тепломереж, який виник всередині будинку, у під’їзді з’явилися плями від вологи.

 

Артем Листопад, кореспондент

Мешканці переконують, що теплові комунікації у будинку проходять через підлогу на другому поверсі. Зараз аварія виникла ось у цій квартирі. А це означає, що комунальникам доведеться знімати підлогу у помешканні, аби ліквідувати порив і дати людям довгоочікуване тепло.

 

У квартирі, де сталася аварія, проживає літня жінка. Однак хто буде проводити роботи в її помешканні та коли ж аварію ліквідують, вона не знає. Відповіді комунальників розходяться. У теплових мережах кажуть, що ремонтувати підлогу — це не їхня робота.

Тетяна Чуйкова, речниця КП «Харківські теплові мережі»

Наша задача — восстановить трубопровод. А все остальные вопросы, касательно восстановления и финансирования — это «Жилкомсервис».

А от у «Жилкомсервісі» запевняють: все, що від них залежить, тобто надання доступу до помешкання, вони зробили. Решта — за тепловиками.

Олег Наталюк, директор дільниці №22 КП «Жилкомсервіс»

Эти вопросы должна выполнять теплосеть, то есть, вскрывать полы, менять трубы, устранять аварию — менять часть трубы, и восстанавливать полы.

 

Анна, мешканка будинку №16 на пр.Льва Ландау

У меня ребенок дома маленький, мы нагреваем конвектором воду и конвектор у нас везде — в каждой комнате включен. За свет потом платим очень много денег.

 

Окрім відсутності опалення в під’їзді, у будинку виникають і інші проблеми.

«Юра? — Да. — Я, похоже, застрял в лифте. — Наш журналист Артем Листопад застрял в лифте. Все нормально? — Нормально. — В смысле, ситуация не улучшилась? — А, плохо все».

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «Щоб подати тепло у харківську багатоповерхівку, комунальникам доведеться зривати підлогу в одній із квартир (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 28 февраля 2020 в 19:32;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "На проспекті Льва Ландау багатоповерхівка спланована таким чином, що труби теплопостачання вбудовані у другий поверх будинку".