• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Підвези медика, Харківщино! — народна ініціатива

Общество   
Підвези медика, Харківщино! — народна ініціатива

У зв’язку із транспортним колапсом, медпрацівникам складно діставатися на роботу аби рятувати людські життя. Громадяни знайшли вихід: створили групу: «Підвези медика!»

Всі, хто мають власні авто, можуть долучитися до акції на волонтерських засадах. Це — не для заробітку. Це — для порятунку. Порятунку цілої країни.

Відтак, у додатку Viber є група «Подвези медика.Харьков»

Група з аналогічною назвою є і у Телеграм 👩🏼‍⚕️#Подвези медика Харьков👩🏼‍⚕️

У Фейсбук також є кілька груп, де викладено пости, під якими водії можуть залишати свої координати з адресами місць виїзду та кінцевих пунктів маршруту.

Зокрема — «Підвези МЕДИКА НА РОБОТУ!» Це Народна Акція Добра. (Харків і Харківська область)
Якщо ви їдете на роботу на машині по Харкову або з області до Харкова, і по дорозі можете підкинути хоча б одного медика, БУДЬ ЛАСКА, напишіть в коментарі під постом:
— час виїзду
— маршрут
— скільки можете взяти пасажирів.
— як з вами зв’язатися.

❗❗❗В даній статті прохання викладати інформацію по справі.
🚖Тільки водії.
⚕️Тільки медики з заявками. (Прохання до медиків, будь ласка, свою заявку-коментар починайте зі слів: ❗Я — медпрацівник)

⛔Ніякої політики і «срачу». Каменти не по темі будемо видаляти. Нещадно.

💚Компліменти і подяки водіям писати можна.

Акція буде діяти до того часу, поки не буде вирішено питання централізованого підвезення медпрацівників.

🌷Друзі, пам’ятайте: допомагаючи медпрацівникам, ви допомагаєте врятувати чиєсь життя або народитися новому. Репости вітаються. Посилання на цей пост також можете скидати знайомим медпрацівникам.

Це — далеко не єдина ініціатива у Фейсбук. Харківський Центр дитячої кардіології і кардіохірургії звертається до громадян: «Друзі! Якщо Ви побачите людину, яка тримає такий плакат, допоможіть їй дістатися до роботи! В цих руках життя малюків!!! Незалежно від пандемії ми рятуємо життя людей! Будьте людяними!»

Також є сторінка, котра так і називається: «Підвези медика»: «Дорогі співгромадяни! В наших лікарнях залишаються діти, яких ми не можна виписати та відпустити додому за станом здоров’я! Ці діти потребують інтенсивної терапії та догляду! Лікарі, медсестри та санітарки не можуть нормально пересуватися в умовах карантину. Прошу всіх небайдужих водіїв підвозити їх до місця роботи. Або якщо ви пересуваєтеся в умовах карантину на роботу на таксі, беріть разом із собою медика — вони кожного дня борються за життя дітей! Пишіть на цій сторінці ті хто може підвезти, та ті кого треба підвозити. Визначайтеся з координатами по містах та райцентрах — допомагайте один одному!»

Ознайомтеся: У Харкові — транспортний колапс. Розлючені пасажири розбили лобове скло трамвая (фото)

 

 

Автор: Вікторія Березка
Популярно

Вы читали новость: «Підвези медика, Харківщино! — народна ініціатива»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 20 марта 2020 в 12:10;
  • Корреспондент Вікторія Березка в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У зв’язку із транспортним колапсом, медпрацівникам складно діставатися на роботу аби рятувати людські життя. Громадяни знайшли вихід: створили групу: «Підвези медика!»".