• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +11°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

У Харкові розгорнули спецоперацію — рятували кішку, яка просиділа на дереві 5 днів (відео)

Общество   
У Харкові розгорнули спецоперацію — рятували кішку, яка просиділа на дереві 5 днів (відео)

У Харкові кішка більше п’яти днів просиділа на дереві. Вусата залізла на висоту шостого поверху, а злізти самотужки не змогла.

Світлана Єченіна, кореспондентка

У дворі на вулиці Владислава Зубенка розгорнулася справжня рятувальна операція. Допомагають кішці. Місцеві розповідають: тварина залізла на дерево близько п’яти днів тому і досі не спускалася.

На місце події прибули комунальники, рятувальники тварин і небайдужі та почалися переговори з вусатою.

На таку реакцію чотирипалої ніхто не очікував, кажуть місцеві. І припускають: тварина була настільки втомлена, що злякалася людей і обрала непростий шлях для порятунку.

Людмила, місцева мешканка

Ну, я подумала, что кот с высоты падает и все нормально будет. Но за несколько мгновений до того я поняла, что все люди в одном месте стоят, а там никого нет и она как раз в это место падает.

Місцеві згадують: зверталися по допомогу до всіх можливих інстанцій, проте кішка так і залишалась на дереві.

Світлана, місцева мешканка

Сидела целый день тихо, ни звука. Если бы не пост в интернете, я бы вообще не заметила. Вот женщина увидела три дня назад и до этого она еще три дня сидела.

Ситуація зрушила з мертвої точки, коли люди звернулися до керівництва міста. Драбина волонтерів служби порятунку виявилася замалою, адже Мурка залізла на висоту приблизно шостого поверху.

Володимир, рятувальник організації «Порятунок тварин Харків»

Это вполне может быть домашняя кошка. Домашние коты. Когда они всю жизнь прожили в квартире и попадают вдруг в огромный мир, они не понимают, что им делать, они в панике. Обычно, когда коты в панике, они залазят на деревья. Этот кот залез очень высоко и на очень неудачное дерево.

Після падіння пухнаста тікала зі всіх лап. Близько десятка рятувальників та волонтерів кинулися її хапати.

Ольга, волонтерка

Он ударился, побежал. Я вот со своим сачком и ребята, спасибо, с сачком. Хорошо, мы сейчас накрыли, поймали. Будем смотреть, потому что если он пятый день сидит, как он будет есть, пить. Он от испуга ударился.

Після десятихвилинної погоні вусату втікачку впіймали, проте нам вдалося тільки зазирнути в її очі, більше — ні, адже через стрес тварина могла вискочити з переноски.

Зараз чотирипала у ветеринарів, вони обстежують пані Коцьку.

Автор: Світлана Єченіна
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові розгорнули спецоперацію — рятували кішку, яка просиділа на дереві 5 днів (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 3 апреля 2020 в 18:09;
  • Корреспондент Світлана Єченіна в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Харкові кішка більше п’яти днів просиділа на дереві. Вусата залізла на висоту шостого поверху, а злізти самотужки не змогла".