• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Хлопчик ледь не постраждав через сміття: подробиці пожежі у Харкові (відео)

Происшествия   
Хлопчик ледь не постраждав через сміття: подробиці пожежі у Харкові (відео)

Зачинені ззовні двері, купи сміття та нікого з дорослих вдома. У Харкові 29 червня вогнеборці врятували семирічного хлопчика із квартири, де розпочалася пожежа.

Так пожежні їхали на виклик до цієї п’ятиповерхівки на вулиці Маршала Рибалка. Дорогою їм повідомили, що у квартирі, де сталося займання, зачинений маленький хлопчик, тож часу обмаль.

Світлана Єченіна, кореспондентка
Пожежа сталась ось у цьому будинку, на останньому поверсі. Осередок займання знаходився на балконі, там місцеві мешканці побачили маленького хлопчика, який кликав на допомогу, і викликали надзвичайників. 

Ось ці двері відділяли дитину від свіжого повітря. Вогнеборцям довелося застосувати силу, щоб їх відчинити. Дитину вони знайшли на підлозі, більше у квартирі нікого не було.

А ось і сміття, про яке каже дитина. Окрім того, що двері були зачинені, їх ще й підпирав весь цей непотріб.

Серед смердючої купи стоїть телевізор, який продовжує показувати мультики. Тим часом дитину виносять на свіже повітря. Довкола зібралися лікарі, рятувальники, сусіди — всі, окрім бабусі та мами малого. Сусіди припускають: хлопчика просто зачинили одного вдома, бо таке вже траплялося раніше. Рятувальники кажуть: йому допомогла кмітливість.

Роман Качанов, рятувальник
Квартира була захламлена. Мальчик молодец, догадался лечь на землю, на этот хлам, на пол лег и дышал, прослойка еще чистого воздуха осталась, нейтральная зона такая. Потому что все, что выше макушки, уже было в дыму у него. 

Сусіди такими подіями приголомшені. Кажуть: перелякалися за дитину. Проте те, що хлопчик був вдома один та ще й зачинений, нікого не здивувало. Пояснюють: у цій квартирі разом із малим мешкають його мати та бабуся і спокійною цю родину не назвеш.

Ксенія, місцева мешканка
Тут постоянно разборки, она в нетрезвом виде, ну, дочка ее. Я не могу даже с ними контактировать. 

 

Світлана, місцева мешканка
Он голодный ребенок. Мама ведет такой образ жизни… И часто ребенок один дома, жалко. 

З мамою хлопчика нам вдалося зв’язатися по телефону.

Проте потім у жінки так і не знайшлося часу, аби розповісти свою версію причини пожежі. А от за даними вогнеборців, осередок займання знаходився на балконі. Враховуючи, що це останній поверх, сусіди-курці тут ні до чого.

Хочеш першим дізнаватися новини Харкова, України та світу?

Підписуйся на телеграм-канал: t.me/objectivetv або на вайбер-канал: https://cutt.ly/lyDk847

Автор: Світлана Єченіна
Популярно

Вы читали новость: «Хлопчик ледь не постраждав через сміття: подробиці пожежі у Харкові (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 июля 2020 в 19:47;
  • Корреспондент Світлана Єченіна в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Зачинені ззовні двері, купи сміття та нікого з дорослих вдома. У Харкові 29 червня вогнеборці врятували семирічного хлопчика із квартири, де розпочалася пожежа.".