• Сб 27.04.2024
  • Харьков  +18°С
  • USD 39.67
  • EUR 42.52

У поліції озвучили попередню причину та фабулу вбивства у харківському ресторані (відео)

Происшествия   
У поліції озвучили попередню причину та фабулу вбивства у харківському ресторані (відео)

Ніч у ресторані в центрі Харкова, який працював попри обмеження «червоної» зони карантину, завершився вбивством. 

Артем Листопад, кореспондент 

Один загиблий та ще один поранений. У центрі Харкова — в одному із ресторанів, на вулиці Ярослава Мудрого, 21, сталася стрілянина та бійка. Як повідомили в поліції, почалося все зі словесного конфлікту на вулиці. І ось що було далі.

37-річний харків’янин зайшов до закладу та почав стріляти по компанії відпочивальників. Він відкрив вогонь із травматичного пістолета, на який мав дозвіл. Гумовою кулею стрілок поранив одного чоловіка, і зав’язалася бійка. Під час сутички стрілка порізали в області стегна — він помер.

Віктор Забашта, директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

За 3 хвилини бригада була на місці події. На другому поверсі виявили тіло чоловіка приблизно 35 років без ознак життя. Була велика крововтрата на місці.

Попередньо, два удари нанесли ножем. Однак точно це має встановити експертиза. Подія відбулася приблизно о пів на шосту ранку 1 листопада у ресторані Biani.

Михайло Цап, в.о. заступника начальника Київського відділу поліції ГУНП у Харківській області

Це випадковий конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Також хочу повідомити, що за фактом роботи вказаного ресторану слідчими внесено відомості до єдиного реєстру досудового розслідування за статтею №325 за порушення карантинних обмежень.

У ресторані, де сталося кровопролиття, коментувати ситуацію не стали. Адміністрація закладу до журналістів не вийшла.

Я не даю никаких комментариев, извините. Администрация будет, тогда у нее спрашивайте.

За інформацією порталу Police Control Ukraine, і вбитий, і поранений — з кримінальним минулим. Стрілок Руслан Смірнов судимий за крадіжку. Як повідомили ЗМІ, він був охоронцем нардепа Дмитра Шенцева, хоча сам депутат цю інформацію спростував.

Дмитро Шенцев, народний депутат України 

Мне искренне жаль, что оборвалась жизнь, но личность убитого мне неизвестна. Он никогда у меня не работал. Точка.

Поранений Дмитро Шаповалов звернувся до медиків пізніше. Коли до ресторану приїхала «швидка», його вже не було. Він неодноразово відбував покарання, зокрема за шахрайство, хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень, повідомляють на порталі Police Control Ukraine. Там же йдеться, що група осіб, із якою посварився стрілок, відома у кримінальних колах як «Залютінські». У поліції ж підкреслили, що справу розслідують не як самозахист, а як умисне вбивство. Наразі встановлюють коло причетних до злочину.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «У поліції озвучили попередню причину та фабулу вбивства у харківському ресторані (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 2 ноября 2020 в 16:29;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Ніч у ресторані в центрі Харкова, який працював попри обмеження «червоної» зони карантину, завершився вбивством".