• Пн 29.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.44

Наполегливо вчитися чи відпустити ситуацію: різні підходи харківських 200-бальників (відео)

Общество   
Наполегливо вчитися чи відпустити ситуацію: різні підходи харківських 200-бальників (відео)

На Харківщині 46 абітурієнтів отримали максимум із зовнішнього незалежного оцінювання.

Володимир Данилов, отримав 200 балів із двох предметів ЗНО

Відчув захват. Це була о пів на першу. І я відчув: «О, це дійсно? Це дійсно я отримав 200 балів?»

Випускник харківської школи №72 Володимир Данилов отримав 200 балів із двох предметів ЗНО. На максимум склав англійську мову та математику. І хоч з останнього предмету планував отримати високий бал, то результат з іноземної, зізнається, шокував.

Володимир Данилов, отримав 200 балів із двох предметів ЗНО

Із англійської мови десь у 8-9 класі я почав дивитися англійською мовою те, що мені подобається. Взагалі все починалося з відеоігр. Потім пішли фільми, потім якісь шоу. І ось так, спочатку не розумів англійську, а потім якось пішло.

Вступати хлопець планує до Каразінського університету на програміста. Володимир складав іспити з чотирьох предметів. Ще писав українську мову та літературу, а також фізику. І також отримав високі бали. Ретельно готуватися до ЗНО Володимир почав у 10 класі. Хлопець згадує: перед іспитами зовсім не нервував.

Володимир Данилов, отримав 200 балів із двох предметів ЗНО

Я бачив перед собою роботу. І все, більше навколо нічого не бачив. Дійсно виснажує це все тестування. Але потім, коли я приходив додому та починав щось перевіряти, якось отримував додаткові сили і як додатковий настрій все це дивитися.

Як розповідають у Харківському центрі оцінювання якості освіти, в області 46 випускників склали ЗНО на 200 балів. Із них троє, як Володимир, отримали максимум із двох предметів. Це на 15 осіб більше, ніж минулоріч. 200 балів з англійської мови набрали 13 осіб, із математики — 12, із біології — 7, із української мови — 4, із фізики — 3, з історії України, хімії та географії — по двоє, з української мови та літератури — один учасник.

Олександр Сидоренко, директор ХРЦОЯО

Моя думка полягає в тому, що як не дивно, як не парадоксально, зростанню кількості 200-бальних оцінок посприяв карантин і локдаун. Вони протягом навчального року мали можливість зосередитися саме на тому одному, двох чи трьох предметах.

 

Ілля Бєгунов, отримав 200 балів із математики

Готовился к ЗНО конечно, но в целом изучал предмет. Можно не знать математику, но сдать ЗНО хорошо, но если ты знаешь математику ЗНО плохо — не сдашь.

 

200 балів із математики отримав і випускник спеціалізованого ліцею-інтернату «Обдарованість» Ілля Бєгунов. Наразі хлопець відпочиває на морі. Ілля родом із міста Рубіжне, що на Луганщині. Як розповідає абітурієнт, до Харкова приїхав навчатися два роки тому.

Ілля Бєгунов, отримав 200 балів із математики

Я жил ближе к Украине, меня особо не затронуло никак. Учился в обычной общеобразовательной школе. Просто родители видели потенциал, предложили: «Попробуй поступить». Я поехал, сдал экзамен вступительный. И потом через месяц сказали: «Да, вы рекомендованы к зачислению в школу».

Ілля згадує: коли вперше побачив результати, поряд із ним була його дівчина. Обоє дуже зраділи. Хлопець акцентує: при підготовці до ЗНО не треба усю увагу приділяти лише навчанню. Випускник знаходив час і для фізичного розвитку. Він кандидат у майстри спорту зі змішаних єдиноборств.

Ілля Бєгунов, отримав 200 балів із математики

Нужно верить. Все реально. Когда сдал, думал :»200. Ну нет». А когда ты сдаешь ты понимаешь, это ж возможно, возможно вообще все.

Володимир Данилов отримав 200 балів із двох предметів ЗНО

Вивчати матеріали. Навчатися десь по годині на день. Можна залишити вільною неділю.

Автор: Вікторія Яковенко
Популярно

Вы читали новость: «Наполегливо вчитися чи відпустити ситуацію: різні підходи харківських 200-бальників (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 1 июля 2021 в 19:12;
  • Корреспондент Вікторія Яковенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "На Харківщині 46 абітурієнтів отримали максимум із зовнішнього незалежного оцінювання".