• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Діти з села Вірнопілля отримали від Нафтогазу «під ялинку» новий шкільний автобус

Общество   
Діти з села Вірнопілля отримали від Нафтогазу «під ялинку» новий шкільний автобус

Солодощі, святкова атмосфера та новий автобус – представники газовидобувної компанії Надра Юзівська, що є частиною Нафтогазу, втілили мрію дітей з Оскольської територіальної громади. Відтепер школярі зможуть їздити на навчання до школи з комфортом.

Газовидобувники привітали дітей Оскольської громади з новорічними святами. Учні Малокомишуваської гімназії отримали у дарунок від ТОВ «Надра Юзівська» новий шкільний автобус, світловідбиваючі жилети, сувеніри та солодощі. А, щоб подякувати гостям, вони влаштували справжнє свято. Діти розповідали вірші, танцювали, співали та дякували за здійснення своєї мрії.

Нафтогаз подарував дітям з села Вірнопілля шкільний автобус

— Ми дуже раді, що їздитимемо у школу новим автобусом. Тут комфортно і класно. Ми будемо берегти його, – пообіцяв восьмикласник Кирило Устименки.

У гімназії навчається близько 70 дітей з сусідніх сіл. Майже половина — з Вірнопілля. Раніше, говорять у школі, для підвезення учнів орендували приватний транспорт. Тепер, завдяки Нафтогазу, мають власний комфортний автобус. Цьому радіють і батьки школярів.

Нафтогаз подарував дітям з села Вірнопілля шкільний автобус

— Взимку, в таку погоду, наші діти не будуть мерзнуть і менше хворітимуть. Тепер добиратися до школи буде зручно за будь-якої погоди та пори року, – говорить мама учениці Малокомишуваської гімназії Ольга.

Новий транспортний засіб Малокомишуваська гімназія отримала у межах проєкту «Школа майбутнього» від ТОВ «Надра Юзівська», що входить до Нафтогазу. Представник ТОВ «Надра Юзівська» Віталій Чудак зазначає: допомога громадам — невід’ємна складова корпоративної соціальної відповідальності товариства.

— Сучасний бізнес не може існувати ізольовано. Першочергово соціальні проєкти ми реалізуємо у тих громадах, де ведеться виробнича діяльність. Допомагаємо, коли потрібні значні інвестиції: відновлення водопостачання, ремонт дорожнього покриття, — говорить Віталій Чудак.

ТОВ «Надра Юзівська» стала частиною Нафтогазу з кінця 2020 року. Наразі Нафтогаз планує видобувати газ на Юзівській площі, яка знаходиться поблизу Оскільської громади. Загалом ця нафтогазова ділянка знаходиться на території Донецької та Харківської областей і є найбільшим активом на сухопутній території України.

— Співпраця з Нафтогазом — це, в першу чергу, залучення інвестицій до нашого бюджету. На сьогодні компанія придбала нам шкільний автобус майже за 2 млн грн та планує профінансувати нові проєкти у сфері освіти та медицини. Для громади це дуже відчутна підтримка, — каже голова Оскільської ТГ Геннадій Загоруйко.

Нафтогаз уже не перший рік є надійним партнером громади. У поточному році два проекти Оскільської громади виграли гранти по 100 тис. грн у межах освітньо-грантового конкурсу «Енергія розвитку».

— Щиро дякую керівництву та всім співробітникам компанії за їхню роботу. Власний видобуток газу — це енергетична безпека нашої держави. Сьогодні ми всі з газом і з теплом зустрічаємо Новий 2022 рік, — зазначив голова Ізюмської райдержадміністрації Степан Масельський.

Популярно

Вы читали новость: «Діти з села Вірнопілля отримали від Нафтогазу «під ялинку» новий шкільний автобус»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 31 декабря 2021 в 13:01;
  • Корреспондент в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Солодощі, святкова атмосфера та новий автобус – представники газовидобувної компанії Надра Юзівська, що є частиною Нафтогазу, втілили мрію дітей з Оскольської територіальної громади. Відтепер школярі зможуть їздити на навчання до школи з комфортом".