• Вт 19.03.2024
  • Харьков  +6°С
  • USD 38.97
  • EUR 42.45

Колишній радник Кернеса під час ДТП з чотирма постраждалими все ж таки був п’яний

Колишній радник Кернеса під час ДТП з чотирма постраждалими все ж таки був п’яний

Ось так поворот! У Саніна знайшовся алкоголь!

Нагадаємо, що Юрій Санін — екс-радник Кернеса, екс-керівник департаменту земельних ресурсів Харківської міськради і учасник п’яної ДТП, яка трапилась у червні.

Тепер в поліції кажуть, що всіх винних за нескладену 130-ту статтю покарають. Як цікаво виходить: якщо підняти розголос, то аналізи знайдуться, навіть ті, яких не було. У мене питання: як і коли Санін здав сечу чи кров, бо за даними очевидців, які знімали все на відео і слідкували за кожним кроком Саніна в лікарні, ні сечу, ні кров Санін не здавав.

Голова Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко в ефірі програми «Віддзеркалення» на запитання про резонансну ДТП (коли бухий Санін за п’яне ДТП з 4 постраждалими відбувся лише штрафом за недотримання дистанції) заявив:

«Є спільний наказ МВС та МОЗ — всі учасники ДТП, які доставляються до лікувальних закладів, в обов’язковому порядку освідуються на наявність алкоголю або якихось наркотичних або психотропних речовин. І я точно знаю, мені доповідали, що алкоголь у нього був виявлений. Ми оформили ці матеріали, подивилися за результатами судово-медичних експертиз — ніхто з постраждалих не отримав ніяких тілесних ушкоджень тяжких або середньої тяжкості, тобто легкі тілесні, і матеріали ми передали до патрульної поліції. Управління внутрішньої безпеки зараз цим займається. Чому патрульні — це їх підслідність не склали адмінпротокол відносно 130-ї статті, теж буде службове розслідування відносно тих поліцейських, я теж призначив службове розслідування відносно ДТП, запит є внутрішньої безпеки — хто приїжджав, через скільки хвилин, як направили. Я думаю, тут ясність буде, але враховуючи таку ситуацію, дещо з запізненням буде поновлена справедливість, але вона буде поновлена, і він отримає своє, і відносно 130-ї статті, тому що він був п’яний, і я бачив, що алкоголь у нього виявлений, і за решту порушення, звичайно.»

Це, звісно, дуже добре. І знайдена 130-та, і покарання, яке, можливо, буде поліцейським. І це, звісно, результат резонансу — сюжетів, дописів в соцмережах, офіційних запитів. Тільки тепер у мене питання — звідки взявся аналіз на алкоголь, якщо Санін не здавав ні сечу, ні кров, а послав лікарів куди подалі? Я ще раз перепитала у Віталія Бойченка, це активіст, який з товаришами все знімав на відео і бачив все майже від початку і до кінця. За його словами Санін нічого не здавав. Поліція просто прикриває факап. Чекаємо, кого ж призначать за все віддуватися.

Текст публікації взято з особистої сторінки Тетяни Доцяк у Facebook з її дозволу.

Популярно

Вы читали новость: «Колишній радник Кернеса під час ДТП з чотирма постраждалими все ж таки був п’яний»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 16 июля 2020 в 23:15;
  • Корреспондент в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Ось так поворот! У Саніна знайшовся алкоголь!".