• Сб 27.04.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.67
  • EUR 42.52

DZIDZIO закликав харківських школярів бути добрішими до однолітків (відео)

Культура   
DZIDZIO закликав харківських школярів бути добрішими до однолітків (відео)

Український співак приїхав підтримати 12-річну Діану Андронову, яку не пригостили тортом. Артист запросив школярку на прем’єрний показ свого нового фільму.

Юлія Бойко, кореспондентка

Українська кінотека поповнилась новою стрічкою. У Харкові  відбувся показ художнього фільму «DZIDZIO Перший раз». Презентувати картину до міста особисто приїхав виконавець головної ролі Михайло Хома.

Виконавець Дзідзьо зустрівся з дівчинкою, яка стала жертвою буллінгу. 12-річну Діану Андронову не пригостили тортом на шкільному святі, бо батьки не здали гроші у шкільні фонди. Історія отримала розголос по всій Україні. Лідер поп-гурту DZIDZIO Михайло Хома вирішив особисто підтримати Діану та запросив її на презентацію у Харкові свого нового фільму «DZIDZIO Перший раз».

Михайло Хома, лідер поп-гурту DZIDZIO

Я хочу сказати, що ми будемо підтримувати такі акції. І я звертаюся до тих дітей, які хочуть ображати і неправильно себе поводити в школі. Запам’ятайте, треба поводитися правильно, і той, хто сильніший або більший, — не означає, що він правий. Я цю дівчинку підтримую. Відсьогодні вона моя коліжанка.

Діана Андронова, шестикласниця 

Страшно, конечно. Не думала, что буду так выделяться.

Фільм розповідає про кохання, людяність та престижність сільського хору. Михайло Хома у стрічці грає головну роль. Також у картині знявся Сергій Либа, звукорежисер гурту DZIDZIO та мама виконавця — Галина Янівна. Головну жіночу роль виконала акторка Анна Тихомірова. Для неї це перша головна роль. ЇЇ обрали серед 666 претенденток.

Роль священника отця Івана зіграв харків’янин Руслан Ніконенко.

Руслан Ніконенко, виконавець ролі отця Івана

Я знаю, що харків’яни дуже прискіпливі, дуже уважні до творчості і мають дуже класний смак. Я впевнений на 100 відсотків. 

Бюджет фільму — 12 мільйонів гривень. Спочатку автори стрічки сподівалися отримати фінансування від Держкіно, але їм відмовили. Тому зйомки проводилися за особистий кошт.

Михайло Хома, лідер поп-гурту DZIDZIO

Ми набрали людей. За 45 днів написали сценарій та за 7 місяців ми зняли це,  зробили пост-продакшн і плюс 50 концертів ще дали.

Фільм взяв участь у проекті «Доступне кіно». Оцінити стрічку зможуть люди з вадами зору та слуху. Фільм матиме тифлокоментарі та субтитри.

Діана Юраш, виконавчий продюсер фільму «DZIDZIO Перший раз»

У Львові перші 8 людей разом з усіма подивилися фільм 25 числа, і сьогодні у Харкові 12 осіб, які є незрячими, — разом з нами, не окремо, не на окремих благодійних показах, а разом з нами в одному залі зможуть це подивитися і побачити.

Наприкінці презентації співак закликав харків’ян вибирати українське кіно.

 Михайло Хома, лідер поп-гурту DZIDZIO

Я мрію не зняти в Україні американський фільм, а зняти українське. І щоб в Америці подивилися, і щоб ми виробили свій стиль. За українське кіно.

Автор: Юлія Бойко
Популярно

Вы читали новость: «DZIDZIO закликав харківських школярів бути добрішими до однолітків (відео)»; из категории Культура на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 31 октября 2018 в 15:31;
  • Корреспондент Юлія Бойко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Український співак приїхав підтримати 12-річну Діану Андронову, яку не пригостили тортом. Артист запросив школярку на прем’єрний показ свого нового фільму".