• Пт 26.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.67
  • EUR 42.52

У Харкові стартував проект «Ліга освіченої молоді» (відео)

Общество   
У Харкові стартував проект «Ліга освіченої молоді» (відео)

Бізнес та медіа-спікери розповідають молоді, як заробляти гроші, не мігруючи в інші держави. 

У Харкові проходить перший етап проекту “ЛОМ”. “Ліга освіченої молоді” – це можливість для студентів проявити себе та отримати поради від спеціалістів з приводу мотивації щодо створення або реалізації свого власного проекту.

 Єлизавета Рудь, студентка ХНУ імені В.Н. Каразіна
Хочу знайти, можливо, віру в себе, як повірити в свої сили, дізнатися як досягти успіху, тому що спікери тут, мені здається, будуть досить цікавими. Після таких заходів у людей досить часто з’являється впевненість в собі та вони хочуть йти далі і щось творити.

Костянтин Чечель, студент ХАІ
 Ну я же пришел посмотреть на Владимира Дантеса, узнать как он живет. Нужно ходить на такие встречи, чтобы своеобразно проживать опыт тех людей, которые присутствуют здесь как спикеры, в том плане, чтобы не повторять их ошибки и уже знать, что делать в тех или иных ситуациях. 

Спікери відкрили секрети кібербезпеки та розповіли як уникнути “взлому” сторінок в соціальних мережах та не потрапити на гачок до шахраїв. Детальніше познайомили студентів з інтернет-махінаціями – фішинг та скіминг. За словами спеціалістів, якщо людина переходить за певним посиланням, а система дає збій і вимагає ввести пароль, — це розповсюджене шахрайство. Введений пароль одразу передається злочинцям.

 Ірина Ковальчук, бізнес-спікер
Соответственно студенты могут черпать какое-то вдохновение для себя и получать инсайды о том, что можно совмещать классическое образование с тем, что их интересует и действительно двигает вперед. Классическое образование — это здорово, оно дает нам классную базу. Но все-таки требования у современного общества и запросы они немного уже другие и под них нужно подстраиваться. 

Під час виступів фахівці неодноразово наголошували: існує два шляхи до успіху – інтернет та власна мотивація. На заході також виступав медіа-спікер Володимир Дантес, який акцентував увагу саме на внутрішній мотивації молоді. Відвідавши подібні тренінги, студенти мають записати мотиваційне відео – своєрідне послання від себе майбутнього собі нинішньому. Автори найкращих послань стануть учасниками другого етапу –виїзних семінарів.

Олег Кулініч, координатор проекту ЛОМ
Это и возможность для ребят, которые не просто захотят посидеть в зале, а хотят что-то сделать, хоть реализовывать какие-то проекты. У них будет возможность пройти какие-то образовательные программы-тренинги. Как минимум нужно заявить о себе, заявить о своем желание, а в последствии как минимум 30 людей получат возможность стажироваться в выдающихся компаниях Украины.

Під час другого етапу відберуть кращі проекти, а студенти отримають конкретні поради щодо реалізації. У фінал вийдуть 30 учасників. Вони отримають можливість практикуватися у профільних компаніях країни. Проект «ЛОМ» був створений за ініціативи фонду Олександра Грановського, який співпрацює з міською владою.

Автор: Вікторія Бондаренко
Популярно

Вы читали новость: «У Харкові стартував проект «Ліга освіченої молоді» (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 17 апреля 2019 в 16:01;
  • Корреспондент Вікторія Бондаренко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Бізнес та медіа-спікери розповідають молоді, як заробляти гроші, не мігруючи в інші держави".