• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +11°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

У Первомайську рецидивіст майже добу ґвалтував  19-річну студентку (відео)

Общество   
У Первомайську рецидивіст майже добу ґвалтував  19-річну студентку (відео)

Тільки на ранок наступного дня чоловік відпустив свою жертву і вона звернулася до правоохоронців. Наразі кривдника вже взяли під варту.

У місті Первомайськ люди не на жарт налякані. В одному з приватних домоволодінь майже добу чоловік знущався над 19-річною дівчиною. Вирватися на волю їй вдалося лише під ранок, коли збоченець нарешті випустив її зі свого лігва.

Володимир Кагадій, начальник Первомайського відділу поліції ГУНП Харківщини
Підозрюваному 54 роки. Раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини.  У двох випадках у нього потерпілі були неповнолітні дівчата до 17 років. 

Того ранку дівчина прямувала на залізничну станцію. На половині шляху вирішила завернути до лісосмуги, аби зробити декілька фотографій краєвиду. Саме тут на неї і напав збоченець. Зв’язав руки і накинув на очі ганчірку. Погрозами змусив мовчки слідувати за ним. Привів у якесь приміщення і там декілька разів зґвалтував.

Володимир Кагадій, начальник Первомайського відділу поліції ГУНП Харківщини
Руку порізав ножем. Погрожував, і вона боялася оказати супротив. Вона була постійно зв’язана. Зв’язана була мотузкою. Він їй погрожував ножем самодільним. 

Близько 4 години ранку, вдосталь задовольнивши свої збочені потреби, чоловік вивів нещасну із зав’язаними очима з будинку і відвів на залізничну станцію. Там посадив на потяг і звелів їхати до Харкова. Але студентка, проїхавши одну станцію, пересіла на інший потяг і повернулася додому. Та разом із матір’ю попрямувала до поліції.

Наталія Миколаївна, сусідка постраждалої дівчини
Девочка хороша, учится в Харькове. Девочка домашняя, вона ніде не ходе. Страшно! Дуже страшно! Я б таких уродів упіймала б. Чик – одрізала і ходи! 

На підозрюваного правоохоронці вийшли за кілька годин. Він одразу в усьому зізнався, проте злочином свій вчинок не вважає.

Андрій, підозрюваний у зґвалтуванні 19-річної дівчини
Я не отрицаю, что я делал это. Зла как такого не было. И слово было сдержано, что она же уйдет! И она ушла! То, что я нахожусь здесь – я сожалею. Но то, что я делал – за что ж сожалеть могу?  Че ж мне сожалеть? Это вполне естественно! 

На час досудового розслідування чоловік перебуватиме під арештом. Такий запобіжний захід йому обрав суд. Поки що за зґвалтування йому світить до 5 років позбавлення волі. Але якщо обвинувачення доведе, що свою жертву він утримував силоміць, строк буде набагато більшим.

Автор: Ірина Худокормова
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «У Первомайську рецидивіст майже добу ґвалтував  19-річну студентку (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 15 июля 2019 в 18:31;
  • Корреспондент Ірина Худокормова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Тільки на ранок наступного дня чоловік відпустив свою жертву і вона звернулася до правоохоронців".