• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Мешканці будинку на вулиці Кримській скаржаться на відсутність опалення (відео)

Харьков   
Мешканці будинку на вулиці Кримській скаржаться на відсутність опалення (відео)

Мешканці будинку на вулиці Кримській, шість скаржаться: у них досі немає опалення. Люди вважають, що затримка сталася через порив на даху труби теплопостачання.

Євгенія, мешканка будинку №6 на вулиці Кримській
Ви бачите квартиру 59, яка потерпала від того, що на даху прорвало трубу. Це було вночі й ми тут лазали, відключити самі ми її не змогли, подзвонили 15 — 62. 

У квартирах наразі тринадцять градусів тепла. Від холоду, запевняють люди, діти та старенькі часто хворіють.

 

Мешканка будинку №6 на вулиці Кримській
Ставлю батарею масляную. Электричество нагорает, а потом будут высчитывать. 

 

 

Минулого вівторка на дільниці «Жилкомсервісу» запевнили: пошкодження трубопроводу усунуть до кінця тижня. Одна з мешканок будинку розповідає: комунальники свою обіцянку стримали та полагодили на даху всі поломки, тож тепер тепла немає з іншої причини.

Мешканка будинку №6 на вулиці Кримській
Аварию на чердачном помещении устранили. Дом можно было подключить к отоплению, но дело в том, что в 5 подъезде 73 квартире лопнул стояк, а слесарей житель этой квартиры туда не пустила. Говорит, что сама будет менять трубу и нанимать каких-то своих слесарей, а не наших. 

Катерина, мешканка тієї самої сімдесят третьої квартири, таку інформацію спростовує. Каже: про поломку трубопровода на даху взагалі нічого не знала.

Ремонтники «Харківських теплових мереж» пояснили: доки не переконаються, що несправності теплопроводу в сімдесят третій квартирі усунуті, опалення в будинку не підключать. Телефонуємо слюсарю, щоб дізнатися, коли він зможе завітати з перевіркою.

Анатолій, слюсар «ХТМ»
73 квартира приглашала людей. Когда я предлагал свои услуги — мне отказали. Сказали: «Мы пригласили своих людей». Значит — все. — То есть вы не прийдете в 73 квартиру? — Нет, конечно. 

Катерина пояснює: принципово вирішила не користуватися послугами ремонтників з тепломереж..

 

Катерина, мешканка будинку №6 на вулиці Кримській
Предлагали, что «Придет наш слесарь». Но я испугалась. Все или многие люди говорят, что этот слесарь не совсем качественный, немножко может быть не идеальный. 

 

У філії «ХТМ» розмовляти з журналістами на камеру відмовилися.

За словами Катерини, головний інженер філії тепломереж Шевченківського району пообіцяв найближчим часом вирішити проблему.

 

Катерина, мешканка будинку №6 на вулиці Кримській
Дело в том, что большие сложности, часто, как он говорит рвутся везде трубы и так далее. Но но пообещали, вроде как, до завтра подключить. А будет отопление или нет, кто знает? 

 

Автор: Ніколь Костенко
Популярно

Вы читали новость: «Мешканці будинку на вулиці Кримській скаржаться на відсутність опалення (відео)»; из категории Харьков на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 ноября 2019 в 19:26;
  • Корреспондент Ніколь Костенко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Мешканці будинку на вулиці Кримській, шість скаржаться: у них досі немає опалення. Люди вважають, що затримка сталася через порив на даху труби теплопостачання.".