• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

По вулиці Астрономічній — ремонт систем постачання тепла

Общество   
По вулиці Астрономічній — ремонт систем постачання тепла

Як стало відомо МГ «Об’єктив», у Харкові протягом трьох днів у трьох будинках по вулиці Астрономічній відключають опалення. У КП «Харківські теплові мережі» дали пояснення.

Протягом трьох діб, 23-25 березня 2020 року в Харкові у багатоквартирному будинку за адресою Астрономічна, з7 вдень відключають теплопостачання. В квартирах дуже холодно, опалення вмикають на ніч, тоді батареї ледь-ледь теплі.

Мешканка будинку Ірина Белецька, котра мешкає на другому поверсі цього будинку, виклала обурливий допис на своїй сторінці в Facebook, де, зокрема, написала (мовою оригіналу):

 

«Третий день подряд отключают отопление. Меня конечно радует солнышко за окном , но в квартире колотун.» Далі пані Ірина звертається до міського голови Геннадія Кернеса, запрошуючи його на чашку чаю, щоб обговорити проблеми роботи міських служб ЖКХ.

 

Ми поцікавилися у авторки допису ситуацією в будинку і ось що вона розповіла телефоном:

«Труби, через які подається тепло холодні. Дякувати Богу, тече тепла водичка з крану — хоч не льодяною руки миємо. Я зверталася в службу 1562, вони спитали, чи холодно лише в моїй квартирі. Але ж не можу я під час карантину ходити по сусідах і розпитувати їх про стан справ. Точну температуру повітря повідомити не можу, бо термометра не маю. Я ще не хвора, але за таких обставин це — справа часу. Три дні тому, коли я телефонувала в службу 1562, мені сказали, що сталася аварія і пообіцяли увімкнути тепло о 22-00. Увімкнули трохи раніше, але наступного дня знову вимкнули. І так вже третю добу. У нас таке відбувалося постійно — всю зиму. Якщо погортати мій Фейсбук, то — що місяця нам відключають опалення — я про це писала. Добре, що зима була відносно теплою. Але ми мерзли всю зиму: відключали опалення на 2-3 дні. А платимо за тепло — ніби його подають нормально. Увімкнули нам його в середині листопада. Вже набридло їм телефонувати. Я дзвоню — толку ніякого. Кілька разів телефонувала — питала чому розрили дорогу напроти аквапарку «Волна» (Астрономічна, 7А — ред.). Вже понад два місяці там неможливо нормально проїхати- ні маршруткам, ні приватному транспорту. Теж не реагують. Скільки не питала — що відбувається — не знає ніхто. Все дістало, сил не маю.»

Кореспондент МГ «Об’єктив» звернулася за роз’ясненнями до Київської філії КП «Харківські теплові мережі» за телефоном 050-364-61-93, який вказано на офіційному сайті КП.

Чиновниця, котра категорично відмовилася назвати свої ім’я та прізвище, пояснила: «У будинках 37-39 по вулиці Астрономічній ідуть ремонтні роботи. Вмикаємо тепло увечері о 18-00. Скільки це ще буде тривати, сказати не можу. Інформацію маю лише за поточний день.»

Відносно запитання щодо того, що по вулиці Астрономічній перекрито проїзд, чиновниця запитала в колеги: «Что там у нас на Астраномической?,і через паузу повідомила,Вам звонили когда, только что? Вчера мы уже все зарыли».

На прохання назвати прізвище, чиновниця назвалася «Технік № 2» і передала телефон колезі. Чоловічій голос запропонував звертатися в пресслужбу КП «Харківські теплові мережі».

Нагадуємо: КП “Харківські теплові мережі” просять телефонувати й звертатися Інтернетом

 

Автор: Вікторія Березка
Популярно

Вы читали новость: «По вулиці Астрономічній — ремонт систем постачання тепла»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 25 марта 2020 в 14:59;
  • Корреспондент Вікторія Березка в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Як стало відомо МГ «Об’єктив», у Харкові протягом трьох днів у трьох будинках по вулиці Астрономічній відключають опалення. У КП «Харківські теплові мережі» дали пояснення.".