• Чт 18.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.55
  • EUR 42.06

Збори лейтенантів Нацгвардії на Нововодолажчині (відео)

Харьков   
Збори лейтенантів Нацгвардії на Нововодолажчині (відео)

На стрільбищі у Нововодолазькому районі відбулися збори лейтенантів Національної гвардії.

Антон Малиновський, кореспондент
На стрільбищі у Рокитному проходять навчання лейтенантів Національної гвардії України. Нещодавно вони закінчили навчання в академії і тепер відпрацьовувають тактичні, медичні та стрілецькі навички.

З дев’ятої ранку і до п’ятої вечора протягом останніх п’яти днів на території військової частини тридцять нуль п’ять чутно постріли та гучні команди. Сюди приїхали більше ніж пів сотні лейтенантів Нацгвардії, щоб вдосконалити свої вміння. Їх навчають інструктори, які перейняли знання в іноземних спеціалістів.

Сергій Тимченко, старший помічник начальника Східного територіального управління НГУ
Вони підготовлені, проходять підготовку разом з канадцями та підрозділами США, та ще Великобританії, якщо я не забув. Вони здесь вже обучають лейтенантів, офіцерів, вони ж підготовлені у всіх різних видах і в бою, і тактиці, і тактичній медицині. 

 

Віктор Ципало, інструктор з тактичної медицини військової частини №3017
Ми навчаємо наших бійців за протоколом ТССС — це американський протокол, який вже много років використовується в різних арміях світу. 

Лейтенант Владислав Моїсеєв мріяв про кар’єру військового з дитинства. Він каже, що під час навчань дізнався багато нової інформації, яку не отримав в академії та своїй військовій частині.

Владислав Моїсеєв, лейтенант 15-го окремого Слов’янського полку НГУ
Більше я не був на зборах, мої перші збори. Дуже цікаво це складається. Більше стрілецьке озброєння нове пізнав та бойову підготовку, стрільби, нові вправи. 

Для деяких військових ці збори вже не перші. Наприклад, лейтенант Антон Таранов служить вже дев’ять років і поступово наближається до своєї мети — навчати інших обраній ним спеціальності.

Антон Таранов, лейтенант 3-ї оперативної бригади Східного територіального управління НГУ
Мій фах, спеціальність, це ремонт техніки. Автомобільна техніка, броньована техніка, зброя. 

Серед лейтенантів є і дівчата — у Рокитному їх шість. Одна з них розповіла, що хоч буває і важкувато, але від хлопців вони не відстають.

Кучер Ліліана, лейтенант 3-ї оперативної бригади Східного територіального управління НГУ
Ми не просто дівчата, ми професіонали своєї справи. Ми також офіцери, бойові офіцери, які пройшли і тактику, і вогневу підготовку. Все, що проходять хлопці, все проходимо і ми. 

Після завершення зборів нацгвардійці відправляться у свої військові частини, де продовжать службу, а вже через рік у Рокитному будуть навчатися нові випускники академії.

Автор: Антон Малиновський
Популярно

Вы читали новость: «Збори лейтенантів Нацгвардії на Нововодолажчині (відео)»; из категории Харьков на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 сентября 2020 в 16:48;
  • Корреспондент Антон Малиновський в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "На стрільбищі у Нововодолазькому районі відбулися збори лейтенантів Національної гвардії".