• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +12°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Смертельна ДТП на кільцевій: рідні та друзі загиблих підполковника ДСНС і його доньки зібралися на пікет (відео)

Общество   
Смертельна ДТП на кільцевій: рідні та друзі загиблих підполковника ДСНС і його доньки зібралися на пікет (відео)

Люди прийшли під апеляційний суд, аби висловитися проти того, щоб головний підозрюваний вийшов під домашній арешт.

Люди зібралися біля будівлі Харківського апеляційного суду. Вони кажуть: не хочуть, щоб Дмитро Габишев вийшов під домашній арешт. Таке клопотання має розглянути колегія суддів.

Аліна, однокласниця Анастасії Азаренкової

Ми зібралися для того, щоб подивитись в очі злочинцю, який це скоїв і сказати, що він повинен понести покарання.

Фатальне зіткнення сталося три місяці тому на Кільцевій дорозі. Тойота виїхала на зустрічну і там влобову протаранила Ланос. За кермом позашляховика був той самий Дмитро Габишев, без прав та у стані алкогольного сп’яніння.

Дмитро Азаренков того дня віз Настю до бабусі ось у цей будинок в Дергачах. Зараз тут після загибелі доньки та чоловіка мешкає Любов.

Говорити жінці зараз дуже важко. Взявши себе у руки жінка пригадує найкраще до аварії — як Дмитро ставився до Насті.

Любов Азаренкова, потерпіла

Он просто ее обожал. Единственный ребенок. Он с детства, он еще с рождения ее нянчил, постоянно ее качал, гулял, хвостики завязывал, в садик…в школу, если мы идем – всегда идем вдвоем на собрание.

Окрім того, каже Любов, її чоловік дуже принципово ставився до правил дорожнього руху. Ніколи не перевищував швидкість, паски завжди були пристебнуті.

Любов Азаренкова, потерпіла

Если надо пропускать – он пропускал на дорогах всех. Я уже порой даже нервничала: «Ну что ты всех пропускаешь?»

Справедливим вироком потерпіла вважає максимальні десять років тюрми, хоча зізнається — цього замало. Такої думки дотримуються і колеги Дмитра. Ось тридцять друга пожежна частина, бійці якої того ранку не дочекалися начальника підрозділу.

Дмитро Работуєв, друг та колега Д. Азаренкова

Того літа у нас були досить важкі пожежі . Ми виїжджали на ліса, дуже сильно трава горіла. Він завжди був попереду. Він з власним часом не рахувався, якщо він був потрібен – чи то інший кінець області, чи то навіть інша область – він завжди був попереду, він свою роботу дуже – дуже любив.

Рятувальники розповідають: Азаренков розпочав службу простим пожежним, молодшим сержантом, а загинув будучи начальником підрозділу та підполковником. Його форму і досі не прибрали.

Тож ані друзі Насті, ані товариши Дмитра не відходили від суду доки не переконалися, що Габишев і далі залишатиметься під вартою. Саме таке рішення і прийняла колегія суддів.

Автор: Світлана Єченіна 
Популярно

Вы читали новость: «Смертельна ДТП на кільцевій: рідні та друзі загиблих підполковника ДСНС і його доньки зібралися на пікет (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 11 февраля 2021 в 19:16;
  • Корреспондент Світлана Єченіна  в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Люди прийшли під апеляційний суд, аби висловитися проти того, щоб головний підозрюваний вийшов під домашній арешт".