• Чт 25.04.2024
  • Харьков  +13°С
  • USD 39.47
  • EUR 42.18

Мешканці будинку на проспекті Перемоги в Харкові скаржаться на відсутність гарячої води (відео)

Общество   
Мешканці будинку на проспекті Перемоги в Харкові скаржаться на відсутність гарячої води (відео)

На сесії міськради мер запевняв, що до Нового року послуга буде відновлена. Люди кажуть, що напередодні свята гаряча вода дійсно з’явилася, але за добу зникла знову.

Ірина мешкає в будинку на проспекті Перемоги, 67 більше 10 років. Нарікає, що гарячої води немає вже більше півроку, чого раніше не було.

Ірина, мешканка будинку №67 на пр. Перемоги

Нет горячей воды. Вот холодная, с которой ничего нельзя сделать, потому что она очень холодная. Обогреватель надо делать, мы думаем. Потому что я думаю, что непонятно что. Конечно, ни постирать, ни помыться. К соседям ходим на другую улицу, вон туда, на Людвига.

Згідно з інформацією на сайті «Харківських тепломереж», Шевченківський район — лідер за кількістю аварій на трубопроводах. Тільки на проспекті Перемоги сьогодні усувають 6 дефектів, відбулися пориви на проспекті Людвіга Свободи і на вулиці Ахсарова. Всі ці аварії мають усунути протягом доби-двох. 67 будинку в переліку немає.

Андрій Мільченко, мешканець будинку №67 на пр. Перемоги

Перед Новым годом появлялась, потом прорвало трубу, как вы видите, и после этого пропала. — А вот эта яма давно раскопана? — Ну вот как перед Новым годом раскопали, пытались что-то сделать всю ночь, но сделали вот одну трубу и пока на этом все.

Біля будинку ведуться ремонтні роботи. Мешканці підкреслюють, що за час перебоїв комунальники працювали, але безрезультатно. Гаряча вода з’являлася час від часу.

Василь Цебренко, робітник з комплексного прибирання

Тут постоянно в одних и тех же местах делается разрытие. Только разрыли и снова. Вот целую осень между домом 65 и 60Б целую осень разрывали и тут ремонтировали, ремонтировали и так ничего не сделали.

Раніше на сесії міськради мер обіцяв вжити заходів, щоб до Нового року на Олексіівці налагодилося гаряче водопостачання. І навіть пригрозив директору «Харківських тепломереж» Сергію Андрєєву.

Геннадій Кернес, Харківський міський голова

Люди привыкли прийти домой, помыть руки и умыться, искупаться там, белье постирать, порядок дома навести. Им нужна горячая вода. Если вы не сделаете к Новому году, вот вы не сделаете к Новому году, вот все здесь слышат, я вас потеряю.

Щодо ситуації з 67 будинком ми звернулися до міськради. Там відповіли: наразі проводяться роботи за іншими адресами.

Юрій Сідоренко,  директор департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради

Там идут работы на 73А и 73Б, сегодня их должны закончить и будет там горячая вода.

Як буде вирішуватися питання з 67 і іншими будинками в схожій ситуації — продовжимо слідкувати.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «Мешканці будинку на проспекті Перемоги в Харкові скаржаться на відсутність гарячої води (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 4 января 2019 в 16:01;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "На сесії міськради мер запевняв, що до Нового року послуга буде відновлена".