• Сб 20.04.2024
  • Харьков  +16°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Масштабна ДТП на Салтівці: постраждали 10 осіб (відео)

Общество   
Масштабна ДТП на Салтівці: постраждали 10 осіб (відео)

На проспекті Тракторобудівників зіткнулися маршрутка і мікроавтобус.

Подія сталася о 8:30 на Салтівці. На проїжджій частині зіштовхнулися автомобілі «Рено» та маршрутний мікроавтобус «Рута».

Ольга Куріленко, кореспондентка
Машини зіштовхнулися на проспекті Тракторобудівників. Удар був такої сили, що вантажівка перекинулася, а у маршрутки повністю пошкодило передню частину. 

ДТП сталася біля автозаправки, співробітники якої одразу кинулися на допомогу людям.

Олег Старченко, працівник заправки
 Из «Рено» парень — водитель — стекло выдавливает ногами и вылазит. Но я ж смотрю, у него же там еще пассажиры были, там две женщины. Мы давай этого водителя вытаскивать, ту дверь выламывать, люди выходят все в крови из маршрутки. А водитель тоже, все в крови и придавлен сильно. 

Працівник АЗС додає: у маршрутці серед пасажирів були діти.

 Олег Старченко, працівник заправки
Мальчика приводили без зубов, в операторской отмывали его. Девочка была и мальчик, двое детей было. 

У результаті аварії травмувалися 2 пасажири «Рено», а також водій та 7 пасажирів маршрутки. Лікарі надають постраждалим необхідну медичну допомогу. Крім того, «Рено» зіткнувся з іномаркою. Там обійшлося без постраждалих.

Олексій Маник, начальник відділу слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області
У результаті зіткнення автомобіль «Рено» розвернувся в протилежну сторону та перевернувся на правий бік. Після чого ще було зіткнення автомобіля «Рено» з автомобілем «Тойота». Попередньо, як видно, водій маршрутного автобусу виїхав на зустрічну смугу.

До лікарні постраждалих доправили в задовільному стані. Один з них — Сергій, пасажир автобусу. Чоловік травмував підборіддя. Розповідає: зіткнення сталося через те, що водій маршрутки обганяв автівки, що стояли попереду, та виїхав на зустрічну смугу.

Сергій, пасажир маршрутки
Я успел заметить, что машина стоит впереди и водитель начал выворачивать влево. Я немного успел схватиться за сиденье. 

За даними медиків, постраждалих з важкими травмами немає. Три людини залишаться в лікарні, сім інших будуть спостерігатися в районній поліклініці амбулаторно.

Андрій Соцький, заступник головного лікаря КНП «Міська клінічна лікарня швидкої та невідкладної допомоги»
В основном — это ушибы и ссадины. Есть ушибы и рваные раны головы и лица, две пострадавших. Был мальчик 12-ти лет с отцом, у него ушибы мягких тканей головы и лица, уходит домой тоже. 

За словами директора департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю міськради Юрія Сідоренка, мікроавтобус працював на маршруті нелегально.

Юрій Сідоренко, директор департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради
Випереджаючи питання з приводу того, а як нелегал міг виїхати на маршрут — пояснюю. З боку профільного департаменту були численні звернення з цього приводу в транспортну інспекцію, але ніяких адекватних дій з їхнього боку зроблено не було.

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо того, чи мав перевізник потрібні для роботи документи. Причину ДТП та винних також встановлюватиме слідство.

Автор: Ольга Куріленко
Популярно

Вы читали новость: «Масштабна ДТП на Салтівці: постраждали 10 осіб (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 4 июня 2019 в 16:01;
  • Корреспондент Ольга Куріленко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Аварія трапилася близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників".