• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +14°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Стріляв по колегам-правоохоронцям: поліцейський проведе під вартою 2 місяці (відео)

Происшествия   
Стріляв по колегам-правоохоронцям: поліцейський проведе під вартою 2 місяці (відео)

У Московському райсуді обрали запобіжний захід поліцейському, який стріляв у метро по своїм колегам-правоохоронцям.

Андрій Кобцев — так звуть капрала. На час досудового розслідування, він ((2)) два місяці буде у СІЗО. На засіданні чоловік відмовився давати пояснення щодо тієї ночі. Натомість, його адвокатеса Людмила Дробчак розповідає: її підзахисний дійсно вживав психотропні речовини, але не для «кайфу», а в межах лікування.

Людмила Дробчак, адвокатеса

У мого підзахисного було знайдено два препарати — це кодтерпін, в якій діюча речовина дійсно є кодеїн. Однак, цей препарат знаходиться у вільному обсязі. Які він дійсно вживав у зв’язку із тим, що після запалень легенів і бронхів, у нього дійсно проблеми з відкашлюванням.

 

 

Знайшли під час огляду у копа й препарат під назвою «Габана». Лікарі його призначають для лікування невропатичного болю у дорослих при пошкодженні периферичної та центральної нервової системи. Людмила Дробчак пов’язує нічні галюцинації правоохоронця саме із побічними діями цих двох препаратів.

 

Людмила Дробчак, адвокатеса

Габана. Психічні розлади, галюцинації, панічні атаки, збудження, неспокій, депресія, пригнічення, зміни настрою і так далі, і тому подібне. 

 

 

 

Адвокатеса просила суд про домашній арешт та електронний браслет. Натомість, прокурор наполягав аби підозрюваному Кобцеву обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці без права внесення застави.

 

Михайло Жорняк, прокурор відділу прокуратури Харківської області

Напад на 8 працівників поліції, працівником поліції, який несе службу та якому дозволяється носити зброю та ця зброя видається. Він дійсно загрожує небезпеці громадян і оточуючих.

 

 

Ще влітку цьогоріч Андрія Кобцева нагороджували за затримання озброєного чоловіка на станції метро імені Масельського. Тоді капрал отримав поранення і був представлений до нагороди. А зараз він сам опинився на лаві підсудних.

 

Я ж уже вам відповів. Наразі жодних коментарів. Будь-ласка. 

 

 

 

Нагадаю, 12 листопада на станції метро Наукова пролунали постріли. Одразу із двох пістолетів гатив Андрій Кобцев у бік своїх колег-правоохоронців. Тієї ночі він був на зміні. Під час обшуку виявили речовини, схожі на психотропні. Тоді капрал розповів копам, що на станції побачив підозрілих людей та одразу викликав поліцію. Кобцеву оголосили про підозру за статтею «посягання на життя співробітника правоохоронного органу». Максимальна санкція статті передбачає довічне ув’язнення.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «Стріляв по колегам-правоохоронцям: поліцейський проведе під вартою 2 місяці (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 14 ноября 2019 в 19:21;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Московському райсуді обрали запобіжний захід поліцейському, який стріляв у метро по своїм колегам-правоохоронцям".