• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Харківській туалет у парку Горького визнали одним з кращих в Україні (відео)

Харьков   
Харківській туалет у парку Горького визнали одним з кращих в Україні (відео)

Вбачали підступ, розкрадання коштів та дивувалися, а тепер — нею можна пишатися. Найдорожча вбиральня Харкова у парку Горького з акваріумом і пташиним співом перемогла у всеукраїнському конкурсі туалетних кімнат. 

Світлана Єченіна, кореспондентка
Харків’яни дивувалися. Это просто, как мне кажется, типичная отмывка денег. «Дорого, дуже дорого», — казали антикорупціонери. Я думаю, приоритетность реконструкции туалета на такую громадную сумму вызывает вопросы. А він переміг. Туалет у парку Горького посів почесне місце у всеукраїнському конкурсі вбиралень. 

 

Деякі харків’яни не надто здивовані, адже місто витратило на диво-кімнату близько п’яти з половиною мільйонів гривень.

Денис, харків’янин
Он лучше, чем у нас в квартире. Вся квартира – там аквариум внутри. Беги туда. 00.08 00.17. Ну, наверное, стоит этих денег. А что делать? 

 

 

 

З таким туалетом не страшні ані погані дороги, ані проблеми з опаленням, жартують люди. І додають: переможців не судять. А для декого з мандрівників вбиральня взагалі стала приводом для гордості.

Тетяна, харків’янка
Во многих городах была и такой чистоты и порядка ни в одном не видела. Все время фотографирую, показываю друзьям. Они удивляются, что это туалет. Говорю: да, это туалет и бесплатный. 

 

 

Люди кажуть: у триумфальному місці є на що подивитися та що послухати.

Станіслав, харків’янин
Тебе нравится туалет? — Да. Мы заходим посмотреть как рыбки живут. – Тебе нравятся рыбки? – Да. – А ты заходишь всегда к рыбкам? – Да. 

У конкурсі на кращу туалетну кімнату взяли участь понад шість сотень вбиралень зі столиці, Харкова, Одеси та Тернополя. Загалом дванадцять суддів обрали двадцять п’ять переможців. Боротьба була запеклою.

Конкурс проходив у три етапи. Переможців визначали за чотирма критеріями: чистота, технологічність, зручність та дизайн.

Катерина Філатова, кураторка конкурсу
Це може бути і вбиральня у ресторані, в театрі. У нас у цьому році і медичні центри у нас з’явилися вперше. Ми хочемо далі і в навчальних закладах. Просто це дуже важливе питання і ми хочемо, щоб це питання розглядалося на державному рівні. 

 

 

Наступний конкурс розпочнеться цієї осені. Взяти участь може будь-яка безкоштовна українська вбиральня.

Автор: Світлана Єченіна
Популярно

Вы читали новость: «Харківській туалет у парку Горького визнали одним з кращих в Україні (відео)»; из категории Харьков на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 24 января 2020 в 19:33;
  • Корреспондент Світлана Єченіна в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Вбачали підступ, розкрадання коштів та дивувалися, а тепер — нею можна пишатися. Найдорожча вбиральня Харкова у парку Горького з акваріумом і пташиним співом перемогла у всеукраїнському конкурсі туалетних кімнат. ".