• Вт 23.04.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.78
  • EUR 42.31

На Харківщині колишній родич вбив невістку через опіку над дитиною та зізнався у скоєному (відео)

Происшествия   
На Харківщині колишній родич вбив невістку через опіку над дитиною та зізнався у скоєному (відео)

У Балаклії чоловік жорстоко розправився з колишньою родичкою через те, що хотів самостійно виховувати 8-річного онука.

37-річна Альбіна вийшла з оселі в домашньому одязі на декілька хвилин і вже не повернулася. Інформація про раптове та загадкове зникнення матері двох дітей стрімко розлетілася містом та соцмережами. На пошуки Альбіни кинулися ледь не всі жителі Балаклії.

Тетяна Федорівна, сусідка вбитої

Люди дуже шукали! І хорошего мненія про неї всі.

У цей час вдома на Альбіну чекали двоє синів. Саме старший і розповів, що мама зникла після телефонного дзвінка.

Святослав Ткаліч, житель м. Балаклія

Она сказала сыну, что позвонил дедушка и я сейчас выйду к нему на минутку. Никуда уезжать она не собиралась, поскольку на плите оставался вариться компот.

Те, що йде на зустріч із колишнім свекром Альбіна також встигла телефоном повідомити своїй подрузі.

Святослав Ткаліч, житель м. Балаклія

Она сказала: «Я очень боюсь, позвонил свекор, он подъехал, что-то от меня хочет и я боюсь к нему идти.» Эта девушка ей через час позвонила, она волновалась. Естественно, Альбина не ответила. Она звонила ей до 4 утра, после этого позвонила в полицию.

До пошуків Альбіни долучився й її колишній чоловік – батько молодшого сина. Знайшлися і свідки, які бачили жінку востаннє, коли та сідала в невідомий автомобіль.

Тетяна Федорівна, сусідка вбитої

Соседка вот в этом доме бачила, як машина. Вона тільки машину бачила – вона не бачила нічого. Легкова, біленького цвета. Всьо! Більше нічого ніхто не зна.

Колишній свекор Альбіни все заперечував. Мовляв, жінку того вечора не бачив. А вже на третю добу безперервних пошуків Альбіну таки знайшли… Мертвою, за 20 кілометрів від місця зникнення. Матір двох дітей жорстоко вбили, а тіло закопали у піщаному кар’єрі.

Вікторія Люта, речниця Балаклійського відділу поліції

Встановили, що до смерті причетний її колишній свекор, 58-річний чоловік. У них були складні відносини. Через те, що він хотів виховувати 8-річного онука. Він хотів, щоб вона відмовилася від виховання свого сина на його користь.

Альбіна працювала продавчинею в місцевому магазині. Її колеги та знайомі кажуть: жінка ніколи не перешкоджала спілкуванню молодшого сина з дідусем та колишнім чоловіком.


Світлана, жителька м. БалакліяРебенок, внук, любил дедушку. И когда это все произошло, просто это же уму непостижимо! Как вообще это могло случиться?! То есть, любить своего внука и так поступить с его матерью?!

Слідчим пенсіонер зізнався, що це він вбив колишню невістку.

Вікторія Люта, речниця Балаклійського відділу поліції

Він оманом виманив потерпілу до машини, де завдав їй декілька ударів викруткою. Удари були направлені у важливий орган – серце. У результаті отриманих тілесних ушкоджень жінка одразу загинула.

З’ясувалося, що Віктор готувався до вбивства: мікроавтобус він позичив у знайомого, взяв лопату й навіть придбав SIM-карту, з якої і подзвонив Альбіні. Проте деякі з місцевих впевнені: пенсіонер мав спільника.

Святослав Ткаліч, житель м. Балаклія

У меня просто очень большие сомнения, что человек в возрасте, не очень владеющий гаджетами, мог поехать в Харьков, купить «симку», активировать ее на скрытый номер, приехать, позвонить, тут же уничтожить.

На час слідства Віктор перебуватиме у слідчому ізоляторі. Йому загрожує до 15 років тюрми. А от хто буде далі опікуватися двома неповнолітніми синами Альбіни, соціальні служби мають вирішити найближчим часом.

Автор: Алевтина Семенова
Популярно

Вы читали новость: «На Харківщині колишній родич вбив невістку через опіку над дитиною та зізнався у скоєному (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 23 октября 2020 в 15:33;
  • Корреспондент Алевтина Семенова в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "У Балаклії чоловік жорстоко розправився з колишньою родичкою через те, що хотів самостійно виховувати 8-річного онука".