• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +14°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Від 10 до 15 градусів: мешканці Павлового Поля п’ятий день мерзнуть у квартирах (відео)

Общество   
Від 10 до 15 градусів: мешканці Павлового Поля п’ятий день мерзнуть у квартирах (відео)

Мешканці стверджують, що звернення до комунальників та чиновників результатів не дають.

Антон Малиновський, кореспондент

На вулиці Дерев’янка вже декілька днів проблеми з опаленням. У квартирах холодно — до 10 градусів. Місцеві скаржаться, що ситуація ця не вирішується.

Валентина Григоріївна, яка проживає по вулиці Дерев’янка, 15. Вона каже, що напередодні в її квартирі було 10 градусів тепла. Сьогодні трохи тепліше — 15. Пенсіонерка пояснює: пекла пиріг, тож оселя трохи прогрілася від духовки.

Валентина Григоріївна, мешканка будинку по вулиці Дерев’янка, 15

Где-то 16-17, но не 10. Чай постоянно пью. Потому что холод какой. В туалете тоже холод собачий. Вообще холодно. Ну тут чуть-чуть теплее, потому что пирог.

Мешканці Павлового Поля кажуть, що вже п’ятий день страждають від холоду у квартирах.

Антоніна Петрівна, мешканка будинку по вулиці Дерев’янка, 17А

У нас нет насоса и холоднее, это ж понятно. Если в 17-м доме там хоть чуть-чуть теплее, то у нас постоянный дубарь. С обогревателем постоянно.

Місцеві запевняють: зверталися і у службу «15-62», і до віцемера з питань ЖКГ Андрія Руденка, і навіть до урядового контакт-центру. Але ситуація залишається незмінною.

Надія Миколаївна, мешканка будинку по вулиці Дерев’янка, 17

Руденко звоню, Руденко говорит: «Все сегодня будет нормально.» Как было, так и есть. Утром встала: мороз на окошке. Они говорят: «Мы сутками сидим, мы работаем.» Но сдвигов никаких. 

А неподалік — будинок по вулиці Дерев’янка, 50. Його жителі скаржаться, що проблеми з опаленням в них почалися з грудня. Ольга розповідає: почала бити на сполох ще в листопаді, коли побачила, в якому стані їхній підвал. Але, за словами жінки, у департаменті житлового господарства відповіли, що труби в нормі та перебоїв з опаленням не буде

Ольга Авілова, мешканка будинку по вулиці Дерев’янка, 50

Нам ответил господин Нехорошков за подписью его заместителя. Что в нашем доме все в порядке, что все системы работают в норме и что они провели комиссию на наше требование.

Її сусід Денис показує підвал з іржавими трубами. Каже, що тут постійно стоїть вода. За словами чоловіка, мешканці зверталися до служби «15-62», але приїзд комунальників ситуацію не вирішив.

Денис, мешканець будинку по вулиці Дерев’янка, 50

На сегодняшний день отопления нет — оно еле-еле, просто чтобы не застыла в системе вода. Холодной воды нет, горячей воды нет. Полотенцесушители не работают вообще. Ждем, пока вода сойдет в подвале.

Місцеві кажуть: усі проблеми через стару котельню. У соцмережах навіть показали відео її стану. Секретар міськради Ігор Терехов заявив, що особисто там побував і вважає ситуацію складною, але контрольованою. За його словами, у цьому винен колишній керівник «Харківських тепломереж» Сергій Андрєєв, якого він звільнив.

Ігор Терехов, секретар Харківської міськради

Это именно ответ на тот вопрос, который задавали мне, почему был уволен. Именно из-за таких ситуаций, которые он допустил при подготовке к отопительному сезону, такая ситуация произошла. Мы сегодня работаем в круглосуточном режиме, мы локализуем эту ситуацию и наладим теплоснабжение на Павловом Поле.

Терехов заявив, що минулоріч у КП вклали 3 мільярди гривень. Також він зазначив, що до кінця наступного тижня представить нового керівника підприємства.

Автор: Антон Малиновський
Популярно

Вы читали новость: «Від 10 до 15 градусів: мешканці Павлового Поля п’ятий день мерзнуть у квартирах (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 20 января 2021 в 18:59;
  • Корреспондент Антон Малиновський в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Мешканці стверджують, що звернення до комунальників та чиновників результатів не дають".