• Чт 28.03.2024
  • Харьков  +15°С
  • USD 39.23
  • EUR 42.44

Фан-зона та драконівські тарифи на таксі: у Харкові вболіватимуть за українську збірну (відео)

Общество   
Фан-зона та драконівські тарифи на таксі: у Харкові вболіватимуть за українську збірну (відео)

Харків’яни готуються вболівати за збірну. У суботу Україна вперше в історії зіграє у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з футболу. 

Артем Листопад, кореспондент

Вже цієї суботи десятки, сотні, а може й тисячі людей на майдані Свободи виглядатимуть як я — з українською футбольною атрибутикою. Адже у чвертьфіналі Євро-2020 зустрінуться збірні України та Англії, з цієї нагоди в центрі Харкова змайструють фан-зону, куди можна буде прийти та переглянути весь матч.

Євро-2020 — це подія, яка поєднує як молодь, так і досвідчених вболівальників, вважає Анатолій Хамаєв. Він відносить себе до останніх.

Анатолій Хамаєв, вболівальник

Этот флаг очень дорог для меня. Это мой священный амулет. В 2006 году был чемпионат в Германии, там выступала украинская сборная и она впервые дошла до 1/4. И в завтрашнем матче с Англией мы будем болеть за нее, но уже здесь, в Харькове, с друзьями, в одном из баров. И я опять же возьму этот флаг.

Матч проходитиме в столиці Італії. Тож частина вболівальників знайшла нагоду підтримати «синьо-жовтих» на стадіоні. Серед таких — і Микола Волківський.

Микола Волківський, вболівальник

Я приїхав приймати участь в одному із самітів великої двадцятки, який проходив у Римі. Але у вівторок я дізнався, що Україна пройшла далі, і я відмінив білети і залишився тут ще на декілька днів, щоб підтримати нашу збірну. Ми знаходимось в самому центрі подій. На жаль, зараз українських вболівальників ще не дуже багато, але, зрештою, я думаю, що протягом декількох годин вони почнуть прибувати і прилітати в аеропорт.

Україна має шанси вийти до фіналу, але команда Англії грає швидше за Швецію. Про це у програмі «Інформвечір» на телеканалі Simon заявив Мирон Маркевич, який раніше тренував українську збірну.

Мирон Маркевич, голова Комітету національних збірних ФФУ

Хто виграє центр поля, той і виграє гру. А захисникам треба дуже уважно грати з Кейном, не дати розбігтися Стерлінгу.

За київським часом матч стартує о 22:00. Харків’яни вже бронюють місця в барах та планують вболівати у фан-зоні.

Володимир Цеховський, вболівальник

Вилетіли багато сильних команд. Покинули турнір уже: чемпіон світу збірна Франції. Чемпіон світу 2014 року збірна Німеччини. І Україна, на даний момент, одна з 8 команд, які продовжують боротьбу.

Ось тільки дістатися додому після матчу вночі обійдеться у кругленьку суму — як із фан-зони, так і з інших барів, де його переглядатимуть. Тарифи на таксі зростуть вдвічі, а може й втричі, прогнозують експерти.

Сергій Старцев, голова харківського відділення профспілки таксистів України

Служба, оператор этого такси хочет, чтобы заказы выполнялись. И предлагает увеличенную цену для того, чтобы водителю было выгодно вернуться в этот район, опять взять клиента и куда-то везти. Водитель получает в зависимости от оператора, с которым он работает, получает от 70% этой суммы до 90%.

Якщо Україна здолає Англію, то у півфіналі змагатиметься із переможцем матчу Данія-Чехія.

Валентина, харків’янка

Обов’язково! У мене два сини, вони вболівають — во!

 

Валентина, харків’янка

Ми так виражаємо свій патріотизм. Ми дуже горді, що наша команда пройшла так далеко.

 

Михайло, харків’янин

Це буде прояв патріотизму і вболівання за свою державу, а не тільки за збірну.

Автор: Артем Листопад
Популярно

Вы читали новость: «Фан-зона та драконівські тарифи на таксі: у Харкові вболіватимуть за українську збірну (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 2 июля 2021 в 19:24;
  • Корреспондент Артем Листопад в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Харків’яни готуються вболівати за збірну. У суботу Україна вперше в історії зіграє у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з футболу".