• Пт 19.04.2024
  • Харьков  +10°С
  • USD 39.6
  • EUR 42.28

Харків’яни скаржаться на сусідку, яка переслідує їхніх дітей (відео)

Происшествия   
Харків’яни скаржаться на сусідку, яка переслідує їхніх дітей (відео)

Жінка підбігає до малечі, кричить та плюється. Минулого року мешканка будинку 27 на вулиці Академіка Богомольця кілька разів нападала на жінок. Поліцейські забирали її до відділку, але наступного дня відпускали — через відсутність складу злочину.

Ірина Юрковська — одна з постраждалих від нападу сусідки. Жінка розповідає: у жовтні минулого року йшла на роботу, коли відчула удар у голову. Позаду була знервована жінка, яка плювалася та постійно кричала.

Ірина Юрковська харків’янка

Бросается. Я за себя-то постояла. Результат был на лицо. Синяк, царапины, волос не хватало. Полиция приехала минут через 15. Она убежала мгновенно.

Юрковська розповідає: побої знімала власним коштом. Потім чекала рішення суду. Жінка заявляє: поліція щоразу відпускає нападницю.

Ірина Юрковська харків’янка

Она начинает: «Я вас буду резать, убивать, мне ничего не будет, меня выпустят через два часа». Ну так оно действительно и есть. Она знает, что она будет безнаказанной.

Постраждала від дій сусідки і Яна Сажнєва. Жінка розповідає: чекала з подругою та дітьми на маршрутку. У кількох метрах від зупинки був дитячий майданчик, де гралася їхня малеча. Туди й підбігла нападниця.

Юлія Єрмоленко харків’янка 

Ударили ребенка по голове. Я своего успела высмыкнуть и убежать. Наблюдала все со стороны. Помогли мужчины. У нее трупы. Везде трупы. «Я всех похоронила. Мои дети похоронены». Я так поняла, что она хочет трупов и наших детей.

Віталій Манілкін заступник начальника слідчого Новобаварського відділу поліції

Женщина ударила ребенка рукой в правое ухо. Когда мать попыталась защитить своего ребенка, она ударила женщину в голову.

Мешканці вулиці Академіка Богомольця демонструють відео, на якому нападниця влаштовує бешкет в одному з харківських кафе.

Неоднократно вызывали. Дальше что? И психушку, и полицию. Дальше что?

— Ничего, покиньте наше заведение.

— Я покину. Дайте мне сосиску в тесте.

— Сосиски нет.

— Я покину. Дайте мне мяса.

Сусіди розповідають: проявляє агресію жінка вже 4 рік поспіль. Вважають, що така поведінка спровокована розладом психіки та вживанням заборонених речовин.

Людмила Шаламберидзе харків’янка

Есть просто подозрения, что она принимает наркотики. Страшно отпускать детей. Если не будет решаться этот вопрос — будет самосуд.

Світлана Колодяжна харків’янка

Она нападала в том году осенью на одноклассника моей дочери. Мальчику вцепилась в волосы. Мы ее оттащили. Ее нужно изолировать от общества.

Мешканці викликають копів, аби написати колективну заяву. Екіпаж приїжджає за годину.

Она сегодня побила одного ребенка, завтра второго ребенка. Чего мы ждем?

Поліцейські стукають у двері нападниці, але їм ніхто не відкриває. Копи рекомендують сусідам телефонувати на «гарячу лінію», якщо вони побачать жінку десь поруч. Кажуть: справа зрушиться з місця, якщо таких викликів буде більше. Розслідування проводиться за статтею «хуліганство», санкція якої — до 5 років обмеження волі.

Віталій Манілкін заступник начальника слідчого Новобаварського відділу поліції

У нас нет таких оснований держать ее в отделе полиции. После того, как будет в отношении нее составлено подозрение, ей будет должным образом объявлено — будет решен вопрос об избрании меры пресечения.

Юристка Вікторія Лисун пояснює, як діяти у разі, якщо психічні розлади у жінки будуть доведені.

Вікторія Лисун адвокатеса в юридичній компаніїї «Арес»

Якщо вона буде визнана недієздатною — у неї призначається опікун, який, в принципі, може звернутися до психіатричних закладів для того, щоб лікар-психіатр дав заключення, що людина потребує психіатричного лікування. Тоді вона має бути поміщена до психіатричного закладу. Адже у нас медична допомога надається безкоштовно.

Водночас сусіди жінки кажуть, що навіть готові оплатити її лікування власним коштом.

Автор: Анна Шевченко
Популярно

Новости по теме:


Вы читали новость: «Харків’яни скаржаться на сусідку, яка переслідує їхніх дітей (відео)»; из категории Происшествия на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 21 мая 2019 в 19:47;
  • Корреспондент Анна Шевченко в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Жінка підбігає до малечі, кричить та плюється. Минулого року мешканка будинку 27 на вулиці Академіка Богомольця кілька разів нападала на жінок. Поліцейські забирали її до відділку, але наступного дня відпускали — через відсутність складу злочину.".