• Пт 29.03.2024
  • Харьков  +9°С
  • USD 39.22
  • EUR 42.37

Відновлення шляху на Лозову — один із пріоритетів у дорожньому будівництві  Харківщині на 2019 рік (відео)

Общество   
Відновлення шляху на Лозову — один із пріоритетів у дорожньому будівництві  Харківщині на 2019 рік (відео)

Об’єкт стане першим місцевим шляхом в Україні, будівництво якого профінансовано з Дорожнього фонду.

На трасі Мерефа-Лозова-Павлоград завершено половину робіт. Як відзвітували дорожники, ще тут одночасно ремонтують чотири штучні споруди — мости та шляхопроводи. Навколо Лозової будують об’їзну. Роботи з розвантаження міста від транзитного транспорту планують закінчити у вересні.

Ігор Турченко, директор ДП «Дороги Харківщини»
 Рух транспорту на добу складає більш ніж 3 тисячі автомобілів. Ми розуміємо, що це безпека мешканців міста. Дальність поїздки в бік Павлограда або Харкова зменшиться на 8 кілометрів.

Цей об’єкт чиновники називають пріоритетним на поточний рік, а ремонт — наймасштабнішим тут за останні півстоліття. Протягом двох минулих років на трасі відремонтували 36 кілометрів покриття — найзруйнованіші ділянки в Зміївському, Первомайському та Лозівському районах.

Сергій Пляка, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області
Ми запланували цього року з обсягу фінансування повністю відновити ділянку до міста Лозова, з урахуванням минулорічних виконаних робіт це буде 107 км. І 5 км за містом Лозова біля села Іванівка Лозівського району. 

Усього мають відновити 76 кілометрів покриття. В облдержадміністрації зазначають: об’єкт стане першим місцевим шляхОм в Україні, будівництво якого профінансовано з Дорожнього фонду.

Юлія Світлична, голова ХОДА
Я нагадую Службі автомобільних доріг і всім будівельникам, що особистий постійний контроль повинен бути за якістю не тільки виконаних робіт. Щоб усі ходили з відкритими очима, а не намагалися щось закатати в асфальт для того, щоб ніхто не побачив. І з повною відповідальністю до кожної копійки бюджетних коштів.

Світлична також звернулася до присутніх на місці представників правоохоронних органів з вимогою не заважати будівництву дороги, а використати всі можливості, щоб фінансування було використано за призначенням.

 Юрій
Давно ждали, давно не было дорог нормальных. Сам автомобилист, жена — автомобилист. Ездить тяжело было. 

Андрій
Ну вот этот участок, 30 километров, где-то полтора часа. Сейчас пролетаем минут за 17. Может за 12. 

В облдержадміністраціїї зазначають: це четверта крупна автомагістраль області, яку буде капітально відремонтовано за багато років.

Автор: Олександра Сердюк
Популярно

Вы читали новость: «Відновлення шляху на Лозову — один із пріоритетів у дорожньому будівництві  Харківщині на 2019 рік (відео)»; из категории Общество на сайте Медиа-группы «Объектив»

  • • Больше свежих новостей из Харькова, Украины и мира на похожие темы у нас на сайте:
  • • Воспользуйтесь поиском на сайте Объектив.TV и обязательно находите новости согласно вашим предпочтениям;
  • • Подписывайтесь на социальные сети Объектив.TV, чтобы узнавать о ключевых событиях в Украине и вашем городе;
  • • Дата публикации материала: 5 июля 2019 в 15:31;
  • Корреспондент Олександра Сердюк в данной статье раскрывает новостную тему о том, что "Об’єкт стане першим місцевим шляхом в Україні, будівництво якого профінансовано з Дорожнього фонду".